Всем привет, в этом видео мы рассказываем про лучший, на наш взгляд, метод сушки мяса для похода.
Для сушки используем куриную грудку и минимальный набор специй: соль, паприка и черный перец. Мясо усыхает почти в 5 раз, при этом при готовке, быстро напитывает воду и разваривается. Что сокращает время готовки в походе, а это в свою очередь экономит газ для горелок.
Сушка мяса для похода. Сублимированное мясо
Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
- Валентин Клименко
- Повідомлень: 19
- З нами з: 16 серпня 2017, 22:31
-
- Повідомлень: 40
- З нами з: 12 квітня 2022, 13:27
Re: Сушка мяса для похода. Сублимированное мясо
Для такого продукту треба якісну сіль обрати - Інакше можна все зіпсувати.
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей