Собственно, каурма (или коурма, кавурма - особенности произношения) разновидность шурпы, в которой все ингредиенты перед варкой предварительно обжариваются.
_______________
Ингредиенты для рецепта (5-6 порций):
мясо на кости (говядина рёберная часть) - 1 килограмм
картофель - 5 штук
морковь - 2 штуки
лук - 3 штуки
перец болгарский - 2 штуки
помидоры - 4 штук
острый перец - 1 стручок
зелень укропа, петрушки, кинзы - всего 1 пучок
соль
специи: черный перец, базилик, зира, кориандр
растительное масло
вода - 4 литра
казан - 6 литров
Каурма. Жареная шурпа на костре
Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
- Валентин Клименко
- Повідомлень: 19
- З нами з: 16 серпня 2017, 22:31
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 1244 Перегляди
-
Останнє повідомлення Admin
-
- 0 Відповіді
- 1024 Перегляди
-
Останнє повідомлення Валентин Клименко
-
- 0 Відповіді
- 1008 Перегляди
-
Останнє повідомлення Admin
-
- 0 Відповіді
- 925 Перегляди
-
Останнє повідомлення Валентин Клименко
-
- 2 Відповіді
- 1031 Перегляди
-
Останнє повідомлення amalianna
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей